Mijn naam is Çağla, geboren en getogen in Brabant en momenteel woonachtig in Dongen. In 2018 heb ik bij Opleiding &  trainingsinstituut Life Mediation de opleiding tot MfN Register Mediator gevolgd en afgerond. In juli heb ik de specialisatie opleiding tot familiemediator afgerond bij AMV-opleidingen.

Ik ben van mening dat een gesprek een hele andere wending krijgt wanneer men luistert om te horen wat de ander zegt in plaats van te luisteren om te reageren. Mensen zijn geneigd alleen te vertellen wat hen dwars zit, maar hebben weinig interesse voor de ander. Wanneer ik als mediator een traject begin leg ik de focus daarom op het ‘luisteren naar elkaar’. Tijdens mediationgesprekken waarbij ik als mediator optreed, moeten alle partijen zich gemakkelijk kunnen uiten en zich gehoord voelen.

Ik ben geregistreerd familiemediator bij het MfN. Dat houdt in dat ik onder bepaalde condities werk die zijn vastgelegd in onder andere het mediationreglement. Dit reglement en de gedragsregels zijn na te lezen op de website van het MfN. Naast mediator ben ik ook vrijwillig buurtbemiddelaar bij ContourdeTwern in Dongen en omgeving.